Hoppa till sidans innehåll

Zumba® Fitness


Zumba Fitness = dans till olika länders medryckande rytmiska takter :-) Make it easy - have fun! (översatt till svenska; se till att ha stenkul på ditt eget vis!) Kliv sjungande och dansande ut från duschkabinen tillsammans med oss och övriga smittade i Zumbafebern. Garanterat kul!

Du får lära dig grundstegen i de mest populära latinamerikanska dansstilarna såsom; cumbia, salsa, raegatton samt merengue. Vi blandar även in steg från; street, pop, hiphop, flamenco, bellydance, grekiskt m m. När väl stegen sitter - finns inga hinder! Just do it!

 

 

Licensierad medlem av ZUMBA® instruktörers nätverk

www.zumba.com

Lite Historia:

Beto Perez heter killen som började febern, Zumba®. Han är dansare i botten tillika instruktör. En dag var han på väg till ett av sina vanlig aerobicpass och när han klev ur bilen upptäckte han till sin förskräckelse att han glömt musiken han skulle använda till passet hemma. Vad gör man! Det är för långt att vända hem och det enda alternativ han har är att ta de skivor han diggar till vid bilkörning (traditionell latino musik) och göra det bästa av situationen. Sagt och gjort; han går in till den förväntasfulla aerobicklassen sätter i skivan, improviserar sig igenom hela passet och får galet jubel från deltagarna. De ville inte sluta! Och inte vi heller. Möt BETO PEREZ Passbeskrivning Zumba Fitness® är helt galet. Den har tagit Sverige och hela världen med storm. Det fina med Zumba®, är att du kan besöka pass ute i världen och fortfarande känna igen dig. Zumba® är dansglädje, den glädje vi kan känna på det dunkla dansgolvet mitt i natten då vi har party med vänner och bekanta. Med andra ord, du dansar och njuter helt själv tillsammans med resten av gruppen.
Zumba® består av grundsteg från främst latinamerikanska danser. Grundstegen återkommer sen i olika kombinationer för att göra det enkelt för deltagaren att följa. 
Du kommer att möta danser som Merengue, Cumbia, Reaggaton och givetvis Salsa. Vi blandar gärna in amerikansk Swing, spanska matadorer, Flamenco och varför inte lite grekiskt. Självklart många, många fler dansstilar.Kom och var med på partyt. Party är ett stort leende, och ett leende förlänger .............. Välkommen in i glädjen. Med risk för att du blir svett under passet - ta med vattenflaska och torka-pannan-duk! Vi är två instruktörer som ibland lyckas leda i par men också var för sig.
 
 

Maria Björling-D & Carina Tallgren

Uppdaterad: 26 JAN 2020 14:42 Skribent: Maria Björling-D

besöksräknare
besöksräknare

 

 

Föreningen tackar Apoteksgruppen Vingåker

apoteksgruppen

 vi_samarbetar_med SISU

 

kommunlogga_RGB

zumba-logo-verticalSpirals_Final_10022014 (3)Pilatesvariant

seasonal yoga

Postadress:
Vingåkers GF - Gymnastik
Box 126
64322 Vingåker

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gymmix-vingaker...

Se all info