Hoppa till sidans innehåll

Anslagstavlan


2022-03-14

Årsmöte onsdag 19.00 6/4. Vi träffas på föreningens kansli Åbrogården. Alla medlemmar välkomna. Välkomna att göra er röst hörd och ge föreningen tips på hur vi kan närma oss våra tidigare och nya medlemmar med det som önskas. 

2022-02-08

Vingåkers Badhus håller stängt pga reparationer rutschkana. Beräknas öppna igen 18/2 så vi hoppas vara igång igen 21/2 med vattenträningen.

2022-02-01

Vårt pass onsdagar i Marmorbyn, cirkelintervall, är tillsvidare inställt. Vi avvaktar nedång i Covid smittorisk före nytt beslut tas om att öppna för pass igen.

2022-01-19

Vingåkers badhus är stängt pga Covid-pandemi, personalen på badhuset behövs inom mer samhällskritisk verksamhet. Åerkommer när Badhuset öppnas igen. Det här betyder att föreningens vattenpass är inställda tills vidare. Vattendeltagare som kört klippkort för just den verksamheten erbjuds att med samma klippkort som betalningsmedel delta på föreningens övriga utbud under tiden som Badhuset håller stängt. Vi återkommer så for vi har besked.

2021-12-12

Schema för Våren 2022 ligger ute på våra sociala medier. Välkomma V3. Observera några av våra gtruppträningar börjar lite senare.

2021-10-03

Zumba fitness kommer vara vilande till årets slut. Vi siktar på att starta upp passet årsskiftet 2022.

-------------

Givetvis fortsätter vi ta hänsyn och avstånd!

Vi tar pågående virusalarm på allvar. Vi följer och agerar utifrån officiella källor - Folkhälsomyndigheten, UD och WHO - och beslut som tas kring frågan. 

Den pågående pandemin med coronavirussmittan påverkar livet för oss alla. Vi alla har ett ansvar att inte föra smittan vidare. 

Visa extra mycket hänsyn, använd sunt förnuft och lyssna på experterna. Fortsätt träna, ät rätt och sov bra -- gör att du kan bibehålla ditt generella skydd mot sjukdomar och ha ett fortsatt starkt immunförsvar.

Har du minsta symptom, symptom som du kanske tidigare ryckt på axlarna åt, av nästäppa, halsont eller besvär med luftvägarna så stanna hemma!

  • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra. 
  • Våra instruktörer verkar både för sin egen och deltagarnas skydd i frågan och tar direkt ställning om det av någon anledning skulle äventyras
  • Våra instruktörer hjälper till så alla kan ha möjlighet att hålla behörigt avstånd på passen
  • Väl på plats vid vår entré följ tydliga anvisningar för din och andras hälsa
  • Begränsat med platser på våra pass på en total träningsyta av 170 kvm
  • Vill vi hälsa på varandra gör vi det på annat sätt än tar i hand eller kramas; slängpussar, höftbump, fot- eller armbågshälsning

Ta hand om dig; ta hand om varandra

2021-10-10

Vattengympa 11/10 kl 18.00 INSTÄLLT!
Tyvärr hålls Vingåkersbadet stängt med anledning av den senaste provtagningen av badvattnet som visade avvikande svar. Arbete pågår med att säkerställa orsaken och hur den ska åtgärdas. Det betyder att Vingåkers Gymnastikförening inte kan genomföra Vattengympa imorgon måndag 11/10. Vi återkommer givetvis om huruvida torsdagens pass kan genomföras. Följ gärna löpande information på Vingåkers Kommun hemsida/facebookflöde.

2021-09-21 

Föreningens Årsmöte går av stapeln 12 oktober
kl 17.00.

Vi kommer vara på föreningens kansli Åbrogården med väl anpassat avstånd till varandra. Efter årsmötet, för den som vill, hinner man med dagens träningspass. Dokument till årsmötet finns presenterade här på hemsidan under Arkiv/Dokument för egen utskrift.

Väl mött!

2021-09-21 

Tyvärr måste vi från och med måndag 27/9 ställa in Styrkepasset pga hälsoskäl, terminen ut. Passet beräknas komma tillbaka och vi ber att få återkomma med datum för pass-start.

2021-01-23 Meddelande till alla Föreningar från Vingåkers Kommun

NU SIKTAR VI PÅ 1 MARS OCH HOPPAS VI KAN BJUDA IN ER TILL FORTSATT INOMHUSTRÄNING I SÄKER MILJÖ

Kultur- och samhällsbyggnadsförvaltningen har tagit fram nya rekommendationer gällande uthyrning av lokaler och träningsverksamhet från och med 25 januari fram till 1 mars 2021.

Du  som får detta mail har bokningar i någon av Vingåkers kommuns uthyrningsbara lokaler denna period och bör återkoppla till This is a mailto link så snart som möjligt.

Följande nya kriterier gäller:
- Barn & ungdomar födda 2005 och senare har fått OK att träna.
- Elitverksamhet har fått OK att träna.
- Rekommendation att byta om och duscha hemma.
- Håll omklädningsrum stängda.
- 10 kvm per person.
- Idrottsledare slussar in deltagare i lokalen. (Låt inte dörrarna vara öppna)
- Vårdnadshavare bör inte följa med in.

HÅLL ER UPPDATERADE OM COVID-19 I VINGÅKERS KOMMUN
Den senaste informationen om Covid-19  i Vingåkers kommun publiceras på denna sida.

https://www.vingaker.se/coronavirus-covid-19/

Om smittläget är på en ”acceptabel nivå” efter 1 mars föreslår kultur- och samhällsbyggnadsförvaltningen att verksamheterna kan öppna upp och följa den antagna pandemilagen UTAN Vingåkers kommuns lokala föreskrifter.

2020-11-05 Med anledning av pandemins upptrappning har Gymnastikförbundet idag låtit meddela att ALL TRÄNING inom förbundets föreningar STOPPAS fram till och med 26 november. Det här betyder att VGF inomhusträning stoppas med omedelbar verkan. Givetvis återkommer vi med alternativa träningsformer inom kort och ett alternativt träningsshema.

Se mer information på

https://www.gymnastik.se/Regioner/gymnastikforbundetmellansvenska/Nyheter/NyheterGFMellansvenska/skarptaallmannaradmedanledningavcovid-19iostergotlandsodermanlandochorebrolan/ 

samt

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

2020-08-23 Årets Bootcamp är avslutad för säsongen. Passet förväntas återkomma till nästa år/vår. M a o Bootcamp 23/8 och 30/8 är därmed inställda.

2020-03-19 Välkomna till Årsmöte kl 18.00, Åbrogården 2 tr, samma uppgång som spegelsalen

2020-03-15 

VÄLKOMMEN! Det är hos VGF det händer

Föreningen har ett fullspäckat schema med många utmaningar redo för dig att bita i! 

Utskriftsvänligt schema finns tillgängligt under Arkiv där även föreningens prislista finns publicerad.

Till passet ta med svetthandduk, vattenflaska och träningsskor där det behövs. Var i god tid före passets start så hinner du anmäla dig till instruktören eller hjälpledaren och i lugn och ro plocka fram ev redskap, hinna med att snacka lite med andra deltagare och vara redo när passet startar.

Att äta/dricka något litet en stund före passet gillar kroppen och knoppen.

För vänner/bekanta/familjemedlemmar som ev är med men inte ska träna finns det sittmöjligheter utanför träningslokalen. 

Har du funderingar/tips/önskemål tveka inte att maila oss eller prata med din instruktör eller annan ledare inom föreningen, vi finns för dig.

Våra pass är lämpade för både killar och tjejer (från det år du fyllt 13 om inget annat beskrivits unikt) så varmt välkomna.

2020-02-09 Kraftbox mé EFIT har utgått från föreningens utbud. Hålls vilande tills vidare.

 

Uppdaterad: 04 APR 2018 19:37 Skribent: Maria Björling-D

besöksräknare
besöksräknare

 

 

Föreningen tackar Apoteksgruppen Vingåker

apoteksgruppen

 vi_samarbetar_med SISU

 

kommunlogga_RGB

zumba-logo-verticalSpirals_Final_10022014 (3)Pilatesvariant

seasonal yoga

Postadress:
Vingåkers GF - Gymnastik
Box 126
64322 Vingåker

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gymmix-vingaker...

Se all info